Wij ondersteunen uw idee├źn en initiatieven

Welkom in het subsidieportaal van de provincie Gelderland


In dit subsidieportaal vraagt u subsidies aan, doet u meldingen en kunt u de status van uw subsidieaanvraag volgen. Als u inlogt, kunt u een aanvraag indienen en krijgt u toegang tot eerder ingediende subsidieaanvragen of uw concept-aanvragen.

U heeft DigiD, eHerkenning of eIDAS nodig om hier in te loggen. Heeft u nog een gebruikersnaam en wachtwoord voor het subsidieportaal? Daarmee inloggen is niet meer mogelijk. Wel heeft u deze nodig om uw subsidieaanvragen of toegekende subsidies te koppelen aan uw nieuwe inlogmiddel. Dit gaat als volgt:

- Log in met eHerkenning, DigiD of eIDAS - Rechtsboven op het scherm ziet u dat u bent ingelogd
- Als u deze melding aanklikt (U bent ingelogd met...) ziet u de opties Koppelen en Uitloggen
- Kies voor Koppelen en vul uw oude gebruikersnaam en wachtwoord in.

Hierna heeft u weer toegang tot alle aanvragen en subsidies, die gekoppeld waren aan de oude inlogmethode. Het is mogelijk om meerdere oude accounts te koppelen aan een nieuw inlogmiddel.


Bent u op zoek naar achtergrondinformatie over de verschillende subsidiemogelijkheden of wilt u zich goed voorbereiden op het indienen van een aanvraag? Ga dan naar www.gelderland.nl/subsidies. Daar vindt u informatie per subsidie en algemene informatie over de aanvraagprocedure voor subsidies.