Proclaimer

De provincie Gelderland spant zich in voor de inhoud van deze website en we doen er alles aan om de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie.


Komt u toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt in dat geval contact met ons opnemen.

Webredactie

Persberichten, nieuwsbrieven en vragen over onze nieuwsbrief Gelderland leeft kunt u richten aan de redactie van deze website: webredactie@gelderland.nl. De redactie beoordeelt per bericht of we dit plaatsen. Wij beantwoorden deze e-mails niet. Op e-mails van beledigende aard reageren wij niet.

U mag de foto’s op deze site niet zonder toestemming van de redactie gebruiken voor andere media. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact op met webredactie@gelderland.nl.

Toegankelijkheid

Om de toegankelijkheid van deze website te waarborgen, streven wij de webrichtlijnen van de overheid na.

Links naar andere websites

Op Gelderland.nl kunnen links naar websites of services van derden staan. De provincie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de correctheid en juistheid van de daar aangeboden informatie of voor de naleving van de (privacy)wetgeving door derden.